PAB afd. 7 - Voldgården

BEBOER-APPEN FA09 MIT HJEM

FA09 Mit Hjem er den nye app for alle beboere i PAB's afdelinger. Appen giver dig nem og sikker adgang til beskeder og relevante oplysninger om dit hjem og din boligafdeling.
FA09 Mit Hjem er en forlængelse af websiden BeboerWeb, som du måske anvender i dag, når du har behov for informationer vedr. din bolig. Appen gør det endnu nemmere, fordi du ofte har din telefon lige ved hånden.
Med FA09 Mit Hjem appen får du:
  • Beskeder fra ejendomskontoret, hvis der f.eks. skal lukkes for varmen*
  • Kontaktoplysninger til ejendomskontor, administration og evt. vagtselskab
  • Overblik over økonomien i dit lejemål
  • Adgang til diverse breve fra administrationen
  • Adgang til dokumenter vedr. din bolig – f.eks. lejekontrakt
*OBS: Husk at slå notifikationer til når du installerer appen. Ellers ser du ikke beskederne fra ejendomskontoret. Du kan finde en vejledning til notifikationsindstillinger på iPhone her og på Android-telefoner her.
Sådan kommer du i gang med FA09 Mit Hjem
Søg efter ”FA09 Mit Hjem” i App Store eller Google Play Butik på din telefon og download appen. Log derefter ind med de login-oplysninger, som vi har sendt til dig på brev (Kan også ses på BeboerWeb).  
Du behøver ikke selv huske brugernavn og adgangskode, fordi appen kan huske dem for dig efter første login. Hvis din telefon understøtter login med fingeraftryk, kan du også vælge dette.
Bemærk! Lad ikke andre personer se dine loginoplysninger, da appen indeholder personfølsomme data. Har andre fået uretmæssig adgang til din telefon, kan du deaktivere appen på BeboerWeb.
app2.png
 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan logger jeg ind? På appen logges ind med samme brugernavn som på BeboerWeb. Derudover skal der anvendes en aktiveringskode, som du enten finder i det brev, vi har sendt til dig, eller på BeboerWeb - Klik på dit navn i den blå bjælke og vælg derefter "Kontooplysninger". Her finder du din aktiveringskode ude i højre side under "FA09 Mit hjem". 
Jeg vil gerne logge ind med fingeraftryk - hvordan gør jeg? Hvis din telefon understøtter login med fingeraftryk, kan du slå funktionen til i appen ved at trykke på menupunktet "Profil" og vælge "Benyt fingeraftryk til at logge ind" nederst under "Indstillinger".
Min mobil er blevet stjålet - hvordan deaktiverer jeg appen på min telefon? Log på BeboerWeb, tryk på dit navn i den blå bjælke og vælg "Kontooplysninger". Ude i højre side vælger du derefter "Deaktiver alle enheder".
Kan jeg bruge appen på min iPad eller tablet? I første omgang er appen udviklet til mobil. Den kan godt bruges på en iPad/tablet, men fungerer bedst på mobil.
Hvorfor modtager jeg ikke de beskeder, som ejendomskontoret sender ud? For at modtage beskeder fra ejendomskontoret om f.eks. lukning af det varme vand, skal telefonen være sat op til at vise notifikationer for appen. Du kan finde en vejledning til notifikationsindstillinger på iPhone her og på Android-telefoner her.
Jeg oplever en teknisk fejl i appen - hvor henvender jeg mig? Send gerne en mail til fa09@fa09.dk med skærmbilleder af problemet. Husk at der ikke må skrives personfølsomme oplysninger i mailen.
 
Er du administrator så Login